Başalan İlkokulu

Vizyon: Çağdaş, erdemli ve bilinçli bir gençlik yetiştirmektir. Bu vizyonla okulumuzu, paydaşlarımızın işbirliği ve güçbirliği ile; •İlköğretimde öncelikle tercih edilen •İlimizin en iyi liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren •Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren •Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren, en güçlü eğitim kurumu yapma çabasındayız.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir.Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelirini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. Yüzyılın gelişin ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Okulumuz, bilgi, sevgi ve özdisiplinin temel değerler olduğu yaratıcı eğitim ortamını hazırlar.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Var.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Öğretmenler arası FUTSAL üçüncülüğü (2022)
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0412 519 21 21)

WEB - https://basalanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BAŞALAN KÖYÜ ÇINAR DİYARBAKIR şehir merkezine 38 km olup ulaşım servisle sağlanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım Öğretmen servisi ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle uzaklığı: 38 Km İlçeye Uzaklığı: 13 Km